De rietdekker

Dat rietdak, als functionele bescherming van vroeger, heeft zich echter ontwikkeld tot de esthetische en sierlijke dakbedekking van vandaag, die bouwwerken heel bijzondere uitstraling en meerwaarde geven. Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam, het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

De natuurlijke uitstraling van het riet als dakbedekking en de mogelijkheden voor ons als rietdekker, om heel bijzondere vormen mee te kunnen ontwerpen, zullen ongetwijfeld tot een goed en mooi resultaat leiden.

rietdekkersbedrijfstoel rietdekkersbedrijfstoel rietdekkersbedrijfstoel rietdekkersbedrijfstoel rietdekkersbedrijfstoel

Tuinhuisje

M Stoel, heeft zeer ruime ervaring met de verkoop,productie en plaatsing van tuinhuisjes, prieelen en schuren. Wij maken zelf ons product voor u op maat en naar uw wensen. b.v. met of zonder luifel, extra ramen, deuren,veranda etc.

Een uitgekiend en veelzijdig programma blokhutten en luxe tuinhuisjes waardoor u met de diverse accessoires verrassend veel verschillende combinaties kunt samenstellen. De mooiste materialen, 70 jaar ervaring en vakmanschap staan garant voor perfecte kwaliteit en afwerking. Bel of mail ons vandaag nog voor de uitgebreide brochure met 25 modellen.