slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Ridderkerk

Aanleg rieten dak bij u in Ridderkerk?

Welke diensten kunnen wij van rietdekkersbedrijf Stoel uitvoeren op het gebied van rieten dak bij u in de omgeving van Ridderkerk? De diensten die onder rietdekkersbedrijf Stoel vallen zijn:

  • Het aanbrengen van een nieuw rieten dak
  • Reparatie en vernieuwen van een rieten dak
  • Ontwerp en bouw van steigermaterialen
  • Ontwerp en bouw van rietdekkers gereedschap

Stoel staat o.a. voor u klaar in de omgeving van Ridderkerk maar uiteraard bent u bij ons ook terecht wanneer uw plaats hier buiten valt. De natuurlijke uitstraling van een rieten dak en de mogelijkheden om heel bijzondere vormen te kunnen ontwerpen, leiden ongetwijfeld tot een goed en mooi resultaat. Want steeds meer architecten herontdekken tegenwoordig de voordelen van een rieten dak met onuitputtelijke mogelijkheden, waarmee uiterst flexibele en heel eigentijdse dakvormen kunnen worden gerealiseerd.

Rietdekken laat u verrichten door rietdekkers van Stoel

Zoekt u een specialistisch rietdekkersbedrijf voor uw rieten dak in de omgeving van Ridderkerk? Zoek niet verder, want rietdekkers bedrijf Stoel is gespecialiseerd in rietdekken en het onderhoud van uw rieten dak in de regio Ridderkerk. Stoel beschikt over een vakkundig en ervaren team van rietdekkers die gespecialiseerd zijn in het maken van een rieten dak. Wanneer u kiest voor Stoel bent u verzekerd van hoge kwaliteit, perfecte afwerking en snelle afhandeling. Onderhoud aan uw rieten dak wordt met veel zorg en aandacht verzorgt bij u in Ridderkerk. Gedurende het project is er ook altijd tijd voor toelichting en vragen. Persoonlijke benadering staat ook hoog bij ons in het vaandel. Laat u dus door ons persoonlijk adviseren en informeren over de mogelijkheden van het aanbrengen en/of onderhouden van een rieten dak.

Keuringen en inspectie van uw rieten dak

Met een inspectie kunt u voorkomen dat uw rieten dak in Ridderkerk verwaarloosd raakt, waardoor er een vroegtijdige renovatie nodig zal zijn. U kunt de levensduur van uw dak aanzienlijk verbeteren, door tijdig een inspectie van uw rieten dak uit te laten voeren bij u in de omgeving van Ridderkerk. Tijdens een inspectie richten wij ons op kleine beschadigingen en mos en algen, waardoor uw dak daar vrij van blijft. Wij adviseren u een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u ieder jaar een inspectie van het rieten dak vlakbij Ridderkerk uit laat voeren. We vertellen u graag over de mogelijkheden om, met behulp van onderhoud, kosten te besparen.

Kwaliteit van een rieten dak

De keuring van uw dak geeft u zekerheid over de uitvoering en de kwaliteit van uw rieten dak in de omgeving van Ridderkerk. Het dak wordt op een aantal belangrijke aspecten beoordeeld, zoals kwaliteits- en levensduur. Na een kritische beoordeling, leveren wij een vakkundig rapport aan. Wij werken uiteraard volgens de eisen en uitvoeringsrichtlijnen van Het Rietdekkers Gilde. Het rieten dak kan uitstekend bijdragen aan de waarde van uw woning in de regio Ridderkerk, mits de kwaliteit in orde is en het riet op de juiste wijze gelegd is. U wilt een boerderij of woning te kopen met een rieten dak of wilt u er zeker van zijn dat uw huidige dak in een uitstekende conditie verkeert? Laat een keuring uitvoeren, zodat de woning of het pand op waarde geschat kan worden. Neem vrijblijvend contact met ons op over meer informatie van keuringen en inspecteren van uw rieten dak nabij Ridderkerk.

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht