slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

 • Hoge kwaliteit
 • Tien jaar garantie
 • Perfecte afwerking
 • Snelle afhandeling
Bergen op zoom

Heeft uw rieten dak een onderhoudsbeurt nodig? 

Begint u zich te ergeren aan de algen en mossen op uw dak? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en renoveren van rieten daken in onder andere Bergen op Zoom. Ook een scheur in het metselwerk van de nok is door ons snel gerepareerd! Als u dit soort onderhoudspuntjes te lang uitstelt kan dat resulteren in een veel grotere schadenpost. Vaak is het kwaad al geschied door een storm of een hevige regenbui, waardoor het water door het dak heen kan komen. Dit resulteert soms in een meervoud van de originele herstelprijs. Wacht dus niet te lang en schakel ons snel in! 

De Rietpolis bij rietdekkersbedrijf Stoel 

Rieten daken hebben over het algemeen een slechte reputatie op het gebied van brandveiligheid. Deze reputatie is zo gekomen doordat schroefdaken nog niet bekend waren. Een onderzoek van een grote verzekeraar in samenwerking met het rietdekkers gilde heeft erop gewezen dat de verzekeringspremie een stuk omlaag kan. Dit is dankzij de Rietpolis! De meeste rietpolissen geven: 

 • Uitgebreide dekking (allrisk) 

 • Scherpe premie, zowel voor panden met een geschroefd als een traditioneel rieten dak, of een combinatie van beiden 

 • Eventuele kortingen mogelijk bij preventiemaatregelen 

 • Snelle en deskundige schadeafwikkeling 

Wij van rietdekkersbedrijf Stoel in Bergen op Zoom maken rieten daken op een veilige manier, dit doen we aan de hand van schroefdaken. Daken zijn hierdoor een stuk brandveiliger en daarbij ook beter te verzekeren. Laat u door ons informeren en adviseren, ook op het gebied van verzekeren van uw rieten dak! 

Het goed laten onderhouden van uw rieten dak verlengt de levensduur  

Wij krijgen vaak de vraag of het mogelijk is om de levensduur van een rieten dak te verlengen. Hierop antwoorden wij vaak dat dat zeker mogelijk is, maar wel met het juiste onderhoud. De kilgoten en dakkapellen zijn erg gevoelig voor slijtage en kunnen als dit niet in de gaten wordt gehouden water doorlaten. Wilt u graag uw rieten dak laten onderhouden? Dan bent u hier op het juiste adres! U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Als u dit doet geniet u van een flinke verlenging van de levensduur van uw rieten dak. Is uw dak toe aan een groot onderhoud? Bij het onderhoud letten wij op de volgende dingen: 

 • Kilgoten 

 • Dakkapellen 

 • Dakramen 

 • Zonnepanelen 

 • En andere kwetsbare punten 

Op deze manier is uw dak weer een tijd lang bestendig tegen weer en wind. Bent u nog niet volledig overtuigd? Neem dan snel contact met ons op en we leggen de verdere voordelen uit van een onderhoudsbeurt!  

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Rietdekkersbedrijf-Stoel-rieten-kap-vrijstaande-woning-rieten-dak-impregneren
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht