slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Vlissingen

Rietdekker niet alleen een restauratieberoep

Op zoek naar een moderne rietdekker bij u in de buurt van Vlissingen? Want vroeger werd het beroep rietdekker veel gezien als een restauratieberoep. Maar vandaag de dag heeft een rieten dak zich ontwikkeld tot een dak met uitstraling. De uitstraling van een rietdak zorgt samen met de mogelijkheden voor ons als rietdekker bij u in de omgeving van Vlissingen voor een mooi eindresultaat. Een rietdekker kan tegenwoordig uiterst flexibele en heel eigentijdse dakvormen realiseren. Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij zeer gespecialiseerd in dit vak. Naast riet dekken bent u voor onderhoud ook bij ons aan het juiste adres in uw regio Vlissingen. U kunt bij ons onderhoud laten verrichten op contractbasis. Stoel heeft heel veel ervaring als rietdekker. Bent u geïnteresseerd in aanleg, renovatie of onderhoudswerkzaamheden verricht in uw omgeving van Vlissingen door rietdekker Stoel? Neem dan gerust contact op.

Het vak rietdekker 

Wist u dat een rietdekker op verschillende manieren een riet dak kan realiseren bij u nabij Vlissingen? Want wat vroeger diende als functionele bescherming, is in de loop der jaren ontwikkeld tot een sierlijke dakbedekking. Een rieten dak geeft een huis:

  • Meer uitstraling 
  • Is milieu vriendelijk
  • Is energiebesparend 
  • en is duurzaam 

De gebruikte materialen zijn zeer van belang bij de werkzaamheden van de rietdekker in uw omgeving van Vlissingen. Materialen bepalen de levensduur van een rieten dak. Naast het gebruiken van het juiste materiaal, is het onderhoud ook van belang. De levensduur van uw dak is namelijk grotendeels afhankelijk van het onderhoud. Naast noodzakelijke reparaties, verwijderd een rietdekker ook mos en algen van uw rieten dak op een deskundige manier. De rietdekker maakt het rieten dak helemaal schoon en kunnen jaarlijks zorgen voor een inspectie en een behandeling van het riet tegen de ontwikkeling van mossen en algen.

Onderhoud door de rietdekker in uw regio Vlissingen

Wilt u zo lang mogelijk van uw rieten dak profiteren? Onderhoud door een rietdekker uit de buurt van Vlissingen aan uw rieten dak verlengt de levensduur, waardoor u het vervangen van uw rieten dak nog even kunt uitstellen. Voor een langdurige kwaliteit van uw rieten dak, is het dus verstandig om het onderhoud hiervan goed te regelen bij een rietdekker uit uw omgeving van Vlissingen. Naast noodzakelijke reparaties, verwijderen wij ook mos en algen van uw rieten dak op een deskundige manier. We maken het rieten dak helemaal schoon en kunnen jaarlijks zorgen voor een inspectie en een behandeling van het riet tegen de ontwikkeling van mossen en algen. We kammen het oude riet af op onze professionele manier en gebruik van de juiste materialen en waar nodig stoppen wij nieuw riet bij op plekken waar het is uitgedund. Op deze manier komt uw rieten dak er weer glad en strak uit te zien, uitgevoerd door een vakkundige rietdekker uit de regio van Vlissingen.

Waarom kiezen voor rietdekker Stoel uit de omgeving van Vlissingen?

Een willekeurige rietdekker de opdracht geven voor het maken van een nieuw dak? Niet doen, want een rieten dak is toch een behoorlijke investering. Want wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe auto koopt, u dit pas doet na zich uitgebreid voorbereid te hebben, vaak ook via bezoeken aan meerdere garages. Wanneer u verderop op de website leest welke stappen u zou moeten doorlopen, dan hoeft u niemand meer te vragen met welke rietdekker uit de regio Vlissingen u het beste in zee kunt gaan! U heeft ons werk gezien en u heeft een goed idee dat wij als rietdekker goed aansluiten bij uw wensen en eisen, dan weet u dat wij de meest geschikte rietdekker voor u in de omgeving van Vlissingen zijn! Voor impressie en referenties verwijzen wij graag naar de website.

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Rietdekker Stoel in de regio Vlissingen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht