slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

 • Hoge kwaliteit
 • Tien jaar garantie
 • Perfecte afwerking
 • Snelle afhandeling
Zeeland

Rietrenovatie met Nova Riet in Zeeland

Is uw kap op uw woning in de buurt van Zeeland toe aan een rietrenovatie? Heeft u gedacht aan NovaRiet kunstriet? Dit kunstriet is zeer geschikt als alternatief voor natuurriet. NovaRiet is bijna niet van natuurriet te onderscheiden. De uitstraling, de structuur en de kleur van NovaRiet zijn optisch hetzelfde als natuurriet. Zelfs het natuurlijke kleurverloop van het kunstriet is niet van echt te onderscheiden. Bij rietrenovatie aan uw huidige kap bij u vlakbij Zeeland wordt een kunstrieten dak ook op dezelfde manier gedekt als met ‘gewoon’ riet. Het grote voordeel daarnaast is nog dat NovaRiet niet beïnvloedbaar is door weersomstandigheden. De levensduur van een kunstrieten dak is dan ook minimaal 45 jaar en is rietrenovatie minder snel nodig bij u nabij Zeeland.

Een aantal voordelen op een rijtje:

 • Geen verwering
 • Constante isolatiewaarde
 • Besparing onderhoudskosten
 • Duurzaam materiaal en een langere levensduur
 • Werkbare helling zelfs tot 15°
 • Geschikt voor daken in bosrijke omgevingen
 • Ambachtelijke uitstraling en kleurschakeringen zoals natuurriet

Rietrenovatie onderdelen

Wanneer u overweegt een rietrenovatie aan uw kap in de regio van Zeeland uit te laten voeren, worden ook de vorsten vervangen. Koperen rietvorsten zijn al enige tijd op de markt en kunnen onderdeel zijn van een rietrenovatie, ook bij u in Zeeland. Het product heeft in zijn jonge bestaan al heel wat innovatie doorgemaakt. Esthetische en technisch is gestreefd naar perfectie. Het grootste voordeel wat een koperen nok heeft is de beschermingsfactor. Onder invloed van regen ontstaat kopersulfaat. Dit resulteert in een constante bescherming tegen mos- en algengroei. Een rieten dak met een koperen nok gaat een duurzame toekomst tegemoet met minder onderhoudswerk en minder snel een rietrenovatie, ook dat kunnen wij uitvoeren bij u in de regio Zeeland.

Niet alleen rietrenovatie

Weet u dat niet alleen rietrenovatie bij u in Zeeland of omgeving nodig is maar meer dak onderdelen gerenoveerd kunnen worden. Om de rietrenovatie compleet te maken, leveren wij nu ook exclusief koperen schoorsteenkappen (met of zonder vonkenvanger) en koperen punten voor tuinhuisjes en hooibergen. Er wordt ook vaak een koperen goot in het riet gedekt boven een voor of achterdeur zodat het water niet bij de deur terecht komt. Dakvensters kunnen zowel in nieuwe als in bestaande daken geplaatst worden tijdens een rietrenovatie aan uw woning vlakbij Zeeland. Het aanbrengen, afwerken en detailleren van de ramen kan op verschillende manieren. Net als bij elke dak doorbreking in een schroefdak geldt ook voor dakramen dat deze dampdicht aangebracht dienen te worden. Ook dit kunnen wij verzorgen, de meest gangbare ramen zijn van Velux of Fakro.

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Rietrenovatie door Stoel in de regio Zeeland
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht