slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Gorinchem

Rieten dak renovatie in Gorinchem laten doen door Rietdekkersbedrijf Stoel 

Wilt u onaangename verrassingen en hoge kosten voor uw rieten dak in Gorinchem vermijden? Laat dan tijdig een grondige rieten dak renovatie in Gorinchem uitvoeren door Rietdekkersbedrijf Stoel. Een regelmatige inspectie van uw dak zorgt ervoor dat u problemen voor blijft en het bevordert de algehele levensduur van uw dak. Wat houdt zo'n inspectie bij ons in? 

  • Het opsporen van beginnende slijtage of zwakke plekken; 
  • Actief aanpakken van mosvorming; 
  • Het grondig schoonmaken van algen. 

Als inwoner van Gorinchem met een rieten dak is het belangrijk om te weten dat uw dak een speciale behandeling behoeft. Onze expertise zorgt ervoor dat uw dak niet alleen functioneel, maar ook esthetisch in topconditie blijft. Denk eraan om na een periode van vijf jaar een servicecontract bij ons af te sluiten. Met zo'n contract zorgen wij dat onze vakmensen uw dak jaarlijks controleren en onderhouden. We nemen graag de tijd om samen met u door alle beschikbare opties te lopen. 

Uw rieten dak in Gorinchem verdient de beste zorg  

Voorkomen is beter dan genezen, en dat geldt zeker voor een rieten dak in Gorinchem. Regelmatige checks, onderhoud, en advies van Rietdekkersbedrijf Stoel zorgen ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens onze inspecties letten we op details die cruciaal zijn voor de gezondheid van uw dak. Na afloop voorzien we u van een uitgebreid rapport waarin alle bevindingen duidelijk worden beschreven. We zijn er trots op dat we werken volgens de strikte standaarden van Het Rietdekkers Gilde. 

Vernieuwing en renovatie met Rietdekkersbedrijf Stoel  

Als u al de trotse eigenaar bent van een rieten dak en u zich afvraagt wat een renovatie zou kosten, staan we klaar om u te helpen. Bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave. We kunnen ook een bezoek aan uw woning in Gorinchem inplannen om een grondige inspectie te doen. Zo krijgt u van ons een nauwkeurige en transparante offerte. Is uw rieten dak in Gorinchem aan vernieuwing toe of heeft het wat extra zorg nodig? Neem vandaag nog contact op en samen zorgen we dat uw dak weer schittert! 

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht