slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Dordrecht

Rieten dak renovatie in Dordrecht met Rietdekkersbedrijf Stoel  

Wilt u kostbaar achterstallig onderhoud aan uw rieten dak in Dordrecht vermijden? Kies dan voor een vroege rieten dak renovatie in Dordrecht door Rietdekkersbedrijf Stoel. Dankzij tijdige inspecties kunnen we de noodzaak van een volledige renovatie voorkomen, wat de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengt. Tijdens onze inspecties richten we ons op verschillende aspecten, zoals: 

  • Het identificeren van eventuele (kleine) beschadigingen; 
  • Het bestrijden van mosgroei; 
  • Het verwijderen van algen.  

Woont u in Dordrecht en heeft u een rieten dak? We komen graag bij u langs voor een grondige inspectie om de noodzaak van een renovatie te voorkomen. Door ons te laten zorgen voor uw dak en het vrij te houden van mos en algen, blijft uw rieten dak in topconditie. Overweeg om na ongeveer vijf jaar een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Hiermee verzekert u jaarlijks een inspectie van uw rieten dak door ons team van experts. We delen graag alle beschikbare opties met u.  

Onderhoud voor uw rieten dak in Dordrecht  

Het voorkomen van vroegtijdige renovatie van uw rieten dak in Dordrecht is eenvoudig met regelmatig onderhoud, inspecties en keuringen verzorgd door Rietdekkersbedrijf Stoel. Tijdens onze dakkeuringen beoordelen we essentiële aspecten zoals kwaliteit en levensduur. Na een grondige inspectie ontvangt u een gedetailleerd rapport. Ons werk voldoet uiteraard aan de eisen en richtlijnen van Het Rietdekkers Gilde. 

Renovatie van uw rieten dak door Rietdekkersbedrijf Stoel  

Heeft u al een rieten dak en wilt u weten wat het kost om het te renoveren? Neem dan contact op met ons voor een gratis offerte. Wij komen graag bij u langs in Dordrecht om de renovatie van uw rieten dak te inspecteren. Na afloop ontvangt u een gedetailleerde offerte. Heeft u behoefte aan renovatie van uw rieten dak in Dordrecht? Maak vandaag nog een afspraak met ons! 

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht