slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Rietrenovatie

Renovatie rieten dak door Rietdekkersbedrijf Stoel  

Voorkom achterstallig onderhoud aan uw rieten dak en kies voor vroegtijdige inspectie door  Rietdekkersbedrijf Stoel. Met een tijdige inspectie voorkomen we renovatie van uw rieten dak. Zo verbetert de levensduur van uw dak en heeft u er langdurig plezier van. Tijdens een inspectie richten we ons onder andere op:  

  • (Kleine) beschadigingen 
  • Mos 
  • Algen 

Heeft u een rieten dak in Gorinchem? Wij komen graag bij u langs om uw dak te inspecteren en renovatie van het riet te voorkomen. Wij zorgen dat uw dak vrij blijft van mos en alg. Hierdoor wordt het riet op uw dak niet aangetast en geniet u jarenlang van uw fraaie dakbedekking. Het is goed om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten na ongeveer vijf jaar. U laat dan ieder jaar een inspectie van het rieten dak door ons uitvoeren. We vertellen u graag over de mogelijkheden. Mocht het nodig zijn, dan komen we langs in Papendrecht voor renovatie van het riet op uw dak. 

Renovatie voor uw rieten kap 

Vroegtijdige renovatie van een rieten dak in Dordrecht is eenvoudig te voorkomen door regelmatig onderhoud, keuringen en inspecties, uitgevoerd door Rietdekkersbedrijf Stoel. De keuring van uw dak geeft u zekerheid over de uitvoering en de kwaliteit van uw rieten dak. Het dak wordt op een aantal belangrijke aspecten beoordeeld zoals kwaliteits- en levensduur. Na een kritische beoordeling leveren we een vakkundig rapport aan. Wij werken uiteraard volgens de eisen en uitvoeringsrichtlijnen van Het Rietdekkers Gilde.  

Laat uw rieten dak renoveren door Rietdekkersbedrijf Stoel  

Heeft u al een rieten dak en bent u benieuwd naar de prijs om dit te laten renoveren? Neem contact met ons op en vraag een gratis offerte aan. Als u het fijn vindt, komen we  bij u langs in ’s-Hertogenbosch. Zo krijgen we een goed beeld van de renovatie van uw rieten dak. Na afloop sturen we u dan een gespecificeerde offerte toe. Hulp nodig voor renovatie van uw rieten dak in Sliedrecht? Maak vandaag nog een afspraak met ons!  

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht