slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Rietrenovatie

Rietrenovatie

Wist u dat met een inspectie u kunt voorkomen dat uw dak eerder een rietrenovatie nodig heeft? Voorkom achterstallig onderhoud aan uw kap waardoor er een vroegtijdige rietrenovatie nodig zal zijn. U kunt de levensduur van uw dak aanzienlijk verbeteren, door tijdig een inspectie van uw rieten dak uit te laten voeren. Tijdens een inspectie richten wij ons op o.a.

  • (kleine) Beschadigingen
  • Mos
  • Algen

Hierdoor blijft uw dak daar vrij van. Wij adviseren u een onderhoudscontract af te sluiten na ongeveer 5 jaar, zodat u ieder jaar een inspectie van het rieten dak uit laat voeren. We vertellen u graag over de mogelijkheden om, met behulp van rietrenovatie, kosten te besparen.

Rietrenovatie voor uw rieten kap

Vroegtijdige rietrenovatie van een dak is eenvoudig te voorkomen door regelmatig onderhoud, keuringen en inspecties. De keuring van uw dak geeft u zekerheid over de uitvoering en de kwaliteit van uw rieten dak. Het dak wordt op een aantal belangrijke aspecten beoordeeld, zoals kwaliteits- en levensduur. Na een kritische beoordeling, leveren wij een vakkundig rapport aan. Wij werken uiteraard volgens de eisen en uitvoeringsrichtlijnen van Het Rietdekkers Gilde. U heeft al een rieten dak en bent u benieuwd naar de prijs om dit te laten renoveren? Neem contact met ons op. Vraag een gratis offerte aan, waarna wij vrijblijvend bij u langs komen voor een meer specifieke offerte betreft rietrenovatie.

Maak a.u.b. uw keuze:

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Rietrenovatie door Stoel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht