slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Gorinchem

Verleng de levensduur van uw rieten dak in Gorinchem met impregnatie door Rietdekkersbedrijf Stoel 

Wanneer u in Gorinchem de schoonheid en duurzaamheid van uw rieten dak wilt behouden, is het tijdig impregneren ervan door Rietdekkersbedrijf Stoel een verstandige keuze. Onze ervaren rietdekkers in Gorinchem staan klaar om uw rieten dak te impregneren. Dit is een proces dat de levensduur van het riet aanzienlijk verlengt. 

De impact van mos- en algenvorming op rieten daken 

Rieten daken ondervinden vaak problemen door de aanwezigheid van mos en algen. Deze ongewenste organismen creëren een beschermende laag over het riet, waardoor het dak minder snel kan opdrogen na regenval. Impregnatie is een doeltreffende preventieve maatregel om mos- en algengroei tegen te gaan. Hierdoor gaat uw rieten dak wel 10 tot 15 jaar langer mee. U hoeft alleen maar contact op te nemen met Rietdekkersbedrijf Stoel in Gorinchem om een afspraak te maken voor het impregneren van uw rieten dak. 

Vraagt u zich af of het überhaupt mogelijk is om mos- en algengroei op uw rieten dak te voorkomen? 

Het is helaas onmogelijk om mosgroei volledig te stoppen, dus is het impregneren van het riet erg belangrijk. Mos komt vaak voor op schaduwrijke delen. Zoals de noordzijde van het dak en een lage dakhoek kan de groei van mos stimuleren. Als uw rieten dak in Dordrecht een flauwe helling heeft, verspreiden mos en algen zich ook sneller. Maar maak u geen zorgen: onze deskundige rietdekkers in Dordrecht staan klaar om uw dak te onderhouden en beschermen. 

Vakmanschap bij het impregneren van uw rieten dak in Gorinchem door Rietdekkersbedrijf Stoel 

Rietdekkersbedrijf Stoel is een expert in de zorg voor rieten daken dankzij hun uitgebreide ervaring. Ze hebben een diepgaand inzicht in hoe de kwaliteit en uitstraling van uw dak behouden kan blijven. Periodieke verzorging en een beschermende behandeling kunnen ervoor zorgen dat uw rieten dak vele jaren meegaat zonder dat vervanging nodig is. Naast het aanpakken van beschadigingen, bestrijden we ook ongewenste mosgroei en reinigen we het riet grondig. 

Diepgaande schoonmaak en bestrijding van mos en algen 

Wanneer uw dak veel last heeft van algen en mos, starten we met een uitvoerige schoonmaak waarbij we het riet nauwkeurig borstelen. Dit zorgt ervoor dat vuil, algen en mos verwijderd worden. Hiervoor zetten we een bijzondere roofcleaner in, die we gelijkmatig over het dak verspreiden. Dit middel werkt in op de algen en mossen en zorgt dat ze verdwijnen. Voor een zorgeloos en stralend rieten dak in Gorinchem, laat u Rietdekkersbedrijf Stoel uw dak preventief behandelen. Hiermee zorgt u voor een lange levensduur en blijft uw dak er mooi uitzien. Neem snel contact op!

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht