slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Dordrecht

Bescherm uw rieten dak in Dordrecht met impregnatie van Rietdekkersbedrijf Stoel  

Wilt u de levensduur van uw rieten dak in Dordrecht verlengen? Rietdekkersbedrijf Stoel biedt de oplossing: laat uw rieten dak tijdig impregneren. We begrijpen dat u lang wilt genieten van dit prachtige daktype, daarom raden we aan om onze ervaren rietdekkers in Dordrecht te laten langskomen voor impregnatie. 

Mossen en algen: De vijanden van uw rieten dak  

Mos en algen zijn de voornaamste boosdoeners op rieten daken. Ze vormen een laag die voorkomt dat het riet goed kan drogen na regen. Het is cruciaal dat het rieten dak snel kan opdrogen. Door impregnatie gaan we proactief de strijd aan met deze natuurlijke vijanden, wat de levensduur van uw dak met 10 tot 15 jaar kan verlengen. Neem vandaag nog contact op met Rietdekkersbedrijf Stoel voor een afspraak om uw rieten dak in Dordrecht te impregneren. 

Kunnen mos en algen volledig voorkomen worden op een rieten dak? 

Helaas niet. Daarom is het impregneren van het riet extra belangrijk. Mos groeit vooral op schaduwrijke plekken. Zoals de noordzijde van het dak, en de dakhellingshoek kan ook bijdragen aan mosgroei. Bescherm uw dak op tijd tegen deze problemen door regelmatig onderhoud uit te voeren.  

Professionals in rieten dak impregnatie in de buurt van Dordrecht  

Rietdekkersbedrijf Stoel heeft jarenlang ervaring in onderhouden van rieten daken en weet precies wat er nodig is om de levensduur van uw dak te verlengen. Met ons regelmatig onderhoud en impregnatie kunt u zelfs het vervangen van uw rieten dak vele jaren uitstellen. Naast reparaties bieden we ook diensten voor mosbestrijding en rietreiniging aan. 

Mos en algen bestrijden: Uitkammen en impregneren  

Wanneer uw dak veel mos heeft, beginnen we met het schoonmaken van het riet. Hierbij halen we algen, vuil en mos weg. Om deze ongewenste gasten te bestrijden, spuiten we een roofcleaner op het dak. Dit middel zorgt ervoor dat algen en mossen doodgaan. Zorg goed voor uw dak en kies voor een preventieve behandeling door Rietdekkersbedrijf Stoel. Neem contact op bij interesse!

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht