slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Antwerpen

Verleng de levensduur van uw rieten dak in Antwerpen en laat deze impregneren door Rietdekkersbedrijf Stoel

Het impregneren van uw rieten dak in Antwerpen en omgeving zorgt voor een langere levensduur van het riet. Dat u zo lang mogelijk wilt genieten van uw rieten dak begrijpen wij bij Rietdekkersbedrijf Stoel als geen ander. Problemen op uw dak in de regio Antwerpen worden meestal veroorzaakt door algen en mossen. Het riet droogt minder goed doordat zij een afsluitende laag vormen en blijft langer nat na regen, terwijl het juist van belang is om sneller te drogen. Uw dak gaat wel 10 tot 15 jaar langer mee door uw dak in Antwerpen te laten impregneren, dé manier om alg en mos te bestrijden. Maak vandaag nog een afspraak met Rietdekkersbedrijf Stoel, onze rietdekkers staan voor u klaar!

Van een rieten dak leggen tot impregneren, Rietdekker Stoel staat voor u klaar!

Dankzij onze jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie van rieten daken weten wij precies wat er nodig is om de levensduur van uw dak in de regio Antwerpen te verlengen. Door te kiezen voor het impregneren van het riet en regelmatig onderhoud stelt u het vervangen van het riet met jaren uit. Zien we tijdens het onderhoud gebreken dan voeren we direct reparaties uit. Als er veel mos op uw dak in Antwerpen zit starten we met het uitkammen van het riet, daarmee verwijderen we vuil, algen en mos. De volgende stap is het dak impregneren met roofcleaner, een natuurlijk bestrijdingsmiddel die we aanbrengen d.m.v verneveling. De celwanden van het mos wordt afgebroken door de roofcleaner waardoor ze afsterven. Voorkom problemen op uw dak en kies voor de preventieve behandeling van Rietdekkersbedrijf Stoel!

Verminder alg en mos en kies evoor om uw rieten dak in de regio Antwerpen te laten impregneren

Alg en mos is helaas niet helemaal te voorkomen, maar door het rieten dak te laten behandelen is het aanzienlijk minder. Daarom is het zo belangrijk om het riet van uw dak in Antwerpen en omgeving te laten impregneren. Algen en mossen ontstaan op schaduwplekken en je ziet ze vaak op de noordkant van uw dak. Ook de stand van het dak is bepalend voor de mos en algen groei. U zult zien dat op een dak met een lagere hellingshoek de mossen en algen zich sneller verspreiden dan op daken met een hogere hellingshoek. Gaat de strijd aan met mos en alg in de regio Antwerpen door uw dak te laten impregneren door Rietdekkersbedrijf Stoel!

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
impregneren
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht