slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Rieten dak impregneren

Laat uw rieten dak impregneren en voorkom problemen!

Uw rieten dak laten impregneren verlengt de levensduur van het riet. Bij Rietdekkersbedrijf Stoel begrijpen wij als geen ander dat u zo lang mogelijk wilt genieten van uw rieten dak. De meeste problemen op een rieten dak worden veroorzaakt door mossen en algen, zij vormen een afsluitende laag waardoor het riet minder goed droogt. Door deze laag alg en mos blijft het rieten dak lang nat wanneer het geregend heeft, terwijl het juist belangrijk is dat het dak de mogelijkheid krijgt om snel te drogen. Door het rieten dak te laten impregneren behandelt u preventief tegen alg en mos en gaat het dak 10 tot 15 jaar langer mee. Bel vandaag nog Rietdekkersbedrijf Stoel om een afspraak te maken voor het impregneren van uw rieten dak.

Het impregneren van riet op het dak is vakwerk!

Rietdekkersbedrijf Stoel heeft jarenlang ervaring in ouderhouden van rieten daken en weet precies wat er nodig is om de levensduur van uw dak te verlengen. Door regelmatig onderhoud en impregneren van riet kunt u zelfs het vervangen van het rieten dak met jaren uitstellen. Naast het uitvoeren van reparaties, komen we bij u langs voor mosbestrijding en schoonmaken van het riet. Wanneer het dak erg bemost is starten we met het riet uitkammen, daarmee verwijderen we algen, vuil en mos. Na het uitkammen impregneren we het dak met roofcleaner, dit is een biologisch afbreekbaar bestrijdingsmiddel dat we door middel van verneveling aanbrengen op het dak. Dit middel breekt de celwanden van het alg en mos af waardoor het sterft. Voorkom zorgen over het dak en laat Rietdekkersbedrijf Stoel uw rieten dak preventief behandelen door het te laten impregneren.

Bescherm uw rieten dak tegen mosgroei en kies voor impregneren

Is het mogelijk om mos en alg zonder behandeling helemaal te voorkomen? Helaas niet en dat maakt het impregneren van het riet extra belangrijk. Mosgroei ontstaat op plekken waar veel schaduw is, zoals de noordkant van het dak. Ook de hellingshoek van het dak kan mosgroei bevorderen. Heeft u een rieten dak met een lagere hellingshoek? Dan zult u zien dat mos en alg zich sneller verspreiden. Bescherm uw dak tegen alg en mos en laat Rietdekkersbedrijf Stoel uw rieten dak impregneren, onze rietdekker staat voor u klaar!

Maak a.u.b. uw keuze:

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
impregneren
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht