slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

 • Hoge kwaliteit
 • Tien jaar garantie
 • Perfecte afwerking
 • Snelle afhandeling
Zeeland

Preventief onderhoud uit laten voeren door een erkend rietdekkersbedrijf uit de buurt van Zeeland

Preventief onderhoud voor een rieten dak door een rietdekkersbedrijf uit de regio Zeeland laten uitvoeren een goed idee? Uiteraard een goed idee want het dak bijhouden zorgt ervoor dat het echte onderhoud zo lang mogelijk kan worden uitgesteld. De laatste jaren hoort hier ook de bestrijding van algen en in mindere mate mossen bij. Wanneer storm- of vogelschade optreedt zijn hier in eerste instantie zelden grote bedragen mee gemoeid. Een scheur in het metselwerk van de nok is eventueel ook zo gerepareerd door ons rietdekkersbedrijf vlakbij Zeeland. Maar laat u dit na, dan gaat het op die plaats inwateren en is men na verloop van tijd een veelvoud van het originele reparatiebedrag kwijt. Nog afgezien van eventuele vervolgschade. Daarom, een professioneel rietdekkersbedrijf uit de regio Zeeland inschakelen!

De Rietpolis bij rietdekkersbedrijf Stoel nabij Zeeland

Een huis met een rieten dak verzekeren voor de prijs van een huis met een pannendak? Het rieten dak heeft een slechte reputatie op het gebied van brandrisico. Deze reputatie heeft het dak verworven in een tijd dat schroefdaken nog niet bestonden. Een rieten dak gemaakt volgens de nieuwste inzichten en door een deskundig rietdekkersbedrijf uit Zeeland of omgeving heeft echter een heel ander brandgedrag met de daarbij horende veel lagere risico's. Een analyse van recente schadecijfers door een groot landelijk werkende verzekeraar, in samenwerking met onder andere het Rietdekkers Gilde, heeft aangetoond dat een veel lagere verzekeringspremie gerechtvaardigd is voor het moderne rieten dak. Dat kan dankzij de Rietpolis, de meeste rietpolissen geven :

 • Uitgebreide dekking (allrisk)
 • Scherpe premie, zowel voor panden met een geschroefd als een traditioneel rieten dak, of een combinatie van beiden
 • Eventuele kortingen mogelijk bij preventiemaatregelen
 • Snelle en deskundige schadeafwikkeling

Laat u door ons informeren en adviseren, ook op het gebied van verzekeren van uw rieten dak!

Onderhoud door een rietdekkersbedrijf verlengt levensduur van een rieten dak

Is het mogelijk de levensduur van een rieten dak te verlengen? Dat is mogelijk wanneer klein en groot onderhoud door een rietdekkersbedrijf wordt uitgevoerd in uw regio Zeeland. Want onderhoud draagt enorm bij aan de levensduur van uw rieten dak. De kilgoten en dakkapellen zijn gevoelig voor slijtage en het is bovendien van belang dat het vocht van uw woning niet in het rieten dak trekt. Kies voor een onderhoudscontract, waarmee we de levensduur van uw rieten kap flink kunnen vergroten. Rietdekkersbedrijf Stoel voert degelijke inspecties uit en lost kleine problemen direct op bij u in Zeeland, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw rieten dak. Is uw rieten dak toe aan groot onderhoud, bijvoorbeeld vanwege de aanslag van algen of mos ? Dan maken we uw complete rieten kap schoon en vullen we alle zwakke plekken vakkundig bij. We besteden aandacht aan:

 • Kilgoten
 • Dakkapellen
 • Dakramen
 • Zonnepanelen
 • En andere kwetsbare punten

Met deze aandacht kunnen wij als rietdekkers de levensduur van uw rieten dak flink laten toenemen. Twijfelt u over de noodzaak van onderhoud? Laat u informeren door ons!

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Rietdekkersbedrijf-Stoel-rieten-kap-vrijstaande-woning-rieten-dak-impregneren
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht