slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

 • Hoge kwaliteit
 • Tien jaar garantie
 • Perfecte afwerking
 • Snelle afhandeling
Dordrecht

Proactief onderhoud voor rieten daken laten uitvoeren in Dordrecht 

Overweegt u om preventief onderhoud te laten uitvoeren aan uw rieten dak door een gerespecteerd rietdekkersbedrijf in de omgeving van Dordrecht? Dit is niet alleen een slimme zet, maar ook een noodzaak om grote problemen te voorkomen. Door uw dak regelmatig te onderhouden, wordt het moment van ingrijpende reparaties zo ver mogelijk vooruitgeschoven. Tegenwoordig omvat deze zorg ook het bestrijden van algen en in mindere mate mossen. Als er storm- of vogelschade optreedt, zijn de initiële kosten meestal beperkt. Zelfs een scheur in het metselwerk van de nok kan door ons gevestigde rietdekkersbedrijf snel en kostenefficiënt worden hersteld. Maar als u dit verwaarloost, kan dit leiden tot ernstige lekkages en uiteindelijk tot aanzienlijk hogere herstelkosten. Om nog maar te zwijgen van eventuele bijkomende schade. Daarom is het van essentieel belang om een professioneel rietdekkersbedrijf in te schakelen! 

De Rietpolis bij rietdekkersbedrijf Stoel  

Wist u dat u een huis met een rieten dak kunt verzekeren voor dezelfde prijs als een huis met een pannendak? Rieten daken staan bekend als brandgevaarlijk. Maar dit idee komt uit een tijd zonder schroefdaken. Nu zijn goed gebouwde en onderhouden rieten daken veel minder brandgevaarlijk. Een grote verzekeraar heeft recente schades bekeken. Daaruit bleek dat een lagere verzekeringspremie eerlijk is voor moderne rieten daken. Dit kan door de Rietpolis. De meeste van deze polissen bieden het volgende: 

 • Uitgebreide dekking (allrisk) 

 • Scherpe premies, zowel voor panden met een geschroefd als een traditioneel rieten dak, of een combinatie van beide. 

 • Mogelijke kortingen bij het nemen van preventiemaatregelen. 

 • Snelle en deskundige schadeafwikkeling. 

Wij staan klaar om u te informeren en adviseren, ook als het gaat om het verzekeren van uw rieten dak! 

Verleng de levensduur van uw rieten dak met professioneel onderhoud 

U wilt de levensduur van uw rieten dak verlengen? Absoluut! Dat kan met professioneel onderhoud in de omgeving van Dordrecht. Onderhoud is essentieel om uw rieten dak te beschermen tegen slijtage, vochtproblemen en meer. Overweeg ons onderhoudscontract voor aanzienlijke verlenging van de levensduur. We inspecteren grondig, herstellen kleine gebreken in Dordrecht en kunnen indien nodig algen en mossen verwijderen. We richten ons op: 

 • Kilgoten 

 • Dakkapellen 

 • Dakramen 

 • Zonnepanelen 

 • En andere kwetsbare punten  

Met deze zorg en aandacht kunnen wij als ervaren rietdekkers de levensduur van uw rieten dak aanzienlijk verlengen. Bent u onzeker over de noodzaak van onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op voor professioneel advies! 

 

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Rietdekkersbedrijf-Stoel-rieten-kap-vrijstaande-woning-rieten-dak-impregneren
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht