slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Rietdekkersbedrijf

Rietdekken is een ambacht, kies voor het ervaren Rietdekkersbedrijf Stoel

Rietdekken is een echt ambacht. Dat laat u op toch uitvoeren door de beste rietdekkers? Die werken bij Rietdekkersbedrijf Stoel. Onze rietdekkers gaan al jaar en dag door weer en wind, het dak op voor onder andere onderhoud en het vervangen van rieten daken. Onze rietdekkers gaan voor u ook het dak op in Papendrecht. Een dak dekken met riet is nog steeds grotendeels handwerk en dat maakt het een uniek ambacht. Elke rietstengel die bij u op het dak komt, gaat eerst door de handen van onze rietdekkers. Gebruikmaken van het vakmanschap van onze rietdekkers in Dordrecht? Bel dan vandaag nog naar Rietdekkersbedrijf Stoel of vul ons contactformulier in, ons team staat voor u klaar! 

Werkzaamheden Rietdekkersbedrijf Stoel 

Uw dak is bij ons in goede handen, want wij zijn aangesloten bij het Rietdekkers Gilde. Zodra we bij u zijn, is er alle tijd voor toelichting en vragen. Werkzaamheden die wij voor graag voor u uitvoeren zijn: 

  • Aanleg nieuwe rieten daken 
  • Reparatie van rieten daken 
  • Vernieuwen van rieten daken 
  • Ontwerp en bouw van steigermateriaal 
  • Ontwerp en bouw van rietdekkers gereedschap 

Een rieten dak biedt functionele bescherming, maar heeft zich ook ontwikkeld tot een sierlijke en esthetische dakbedekking. Het riet geeft uw woning een bijzondere uitstraling en zorgt voor waardevermeerdering van uw woning! Dat het rietdekken met precisie moet worden uitgevoerd, is voor onze rietdekkers vanzelfsprekend. Hulp nodig van rietdekkers voor uw dak in Sliedrecht? Die afspraak plannen we direct voor u in.  

Kies voor Rietdekkersbedrijf Stoel om uw dak te laten dekken 

Riet is een natuurlijk product en dat vraagt om kennis, expertise en vakbekwaamheid. Kiest u voor een rieten dak van Rietdekkersbedrijf Stoel? Dan kiest u voor een rieten dak van topkwaliteit! Onze rietdekkers werken altijd volgens de laatste en zeer strenge normen op gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit. Onze rietdekkers gaan in Gorinchem niet alleen met liefde en passie voor het vak aan de slag, maar zijn ook allemaal gediplomeerd. Dat maakt ze stuk voor stuk vakmensen! Geniet zo lang mogelijk van uw rieten dak en kies voor het aanleggen voor de rietdekkers van Stoel! Neem nu contact met ons op en ervaar zelf hoe professioneel onze rietdekkers bij u aan de slag gaan in ’s-Hertogenbosch.  

Maak a.u.b. uw keuze:

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Rietdekken is een ambacht, kies voor het ervaren Rietdekkersbedrijf Stoel  
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht