slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Rietdekkersbedrijf

Rietdekkersbedrijf Stoel

Bent u op zoek naar een geschikt rietdekkersbedrijf? Dan bent u bij rietdekkersbedrijf Stoel aan het juiste adres. Ons bedrijf is aangesloten bij het Rietdekkers Gilde. De werkzaamheden worden door ons zeer zorgvuldig uitgevoerd en tijdens het werk maken wij altijd tijd voor toelichting en vragen. De werkzaamheden van ons rietdekkersbedrijf zijn

  • Aanleg nieuwe rieten daken
  • Reparatie van rieten daken
  • Vernieuwen van rieten daken
  • Ontwerp en bouw van steigermateriaal
  • Ontwerp en bouw van rietdekkers gereedschap

Rietdekkersbedrijf Stoel dé partner voor uw rieten dak

Waarom rietdekkersbedrijf Stoel kiezen? Rietdekkersbedrijf Stoel levert zeer hoge kwaliteit op het gebied van riet dekken, levert perfecte afwerking door middel van o.a. koperen nokvorsten en een snelle afhandeling. Naast rietdekken bent u voor onderhoud ook bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden eventueel op contractbasis en zorgen zo voor een langere levensduur van uw rieten dak. Zo kunt u langer van uw dak profiteren zonder er zelf moeite voor te doen.

De meerwaarde van rietdekkersbedrijf Stoel

Een rieten dak dat vroeger diende als functionele bescherming heeft zich nu ontwikkeld tot de meest fraaie dakbedekking van vandaag. Rietdekkersbedrijf Stoel zorgt voor een bijzondere uitstraling van uw dak en biedt meerwaarde. Ons rietdekkers zijn werkzaam in heel Nederland maar wij zijn voornamelijk werkzaam in de omgeving van Gorinchem, Alblasserdam, Numansdorp, Oud Beijerland, Rotterdam, Dordrecht, Vlissingen en Bergen op Zoom. U heeft al een rieten dak en bent u benieuwd naar de prijs om dit te laten renoveren? Vraag een gratis offerte aan, waarna wij vrijblijvend bij u langs komen voor een meer specifieke offerte. Het Rietdekkers Gilde is een vereniging van praktiserende rietdekkers. Het gilde bewaakt het ambachtelijke vak van rietdekker, de kwaliteit van het gebruikte riet. Maar ook het uitvoeren van keuringen en het uitgeven van een kwaliteitskeurmerk. Wenst u meer informatie te ontvangen over ons rietdekkersbedrijf, vul u dan a.u.b. onderstaand formulier in.

Maak a.u.b. uw keuze:

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht