slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Gorinchem

Op zoek naar rietdekkers in uw omgeving van Gorinchem?

Bent u op zoek naar geschikte rietdekkers in de omgeving van Gorinchem? Maar ook voor de rest van Nederland zijn wij beschikbaar. Waar u ook woont, u bent bij ons aan het juiste adres! Rietdekkers bedrijf Stoel vlakbij Gorinchem bestaat uit gespecialiseerde rietdekkers. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Het Rietdekkers Gilde die tevens de keuringen van het werk verzorgen. Rietdekkers maken tegenwoordig niet alleen rieten daken als functionele bescherming maar ook veel als sierlijke dakbedekking. De natuurlijke uitstraling en de mogelijkheid voor ons als rietdekkers om hele mooie ontwerpen af te leveren bij u in de buurt van Gorinchem, zorgen voor een mooi eindresultaat. Wanneer u kiest voor een rieten dak bij Stoel, dan bent u ervan verzekerd dat uw dak met veel zorg en aandacht wordt aangebracht. Onze rietdekkers bieden zeer hoge kwaliteit en een snelle en perfecte afwerking.

Rietdekkers voor aanleg en onderhoud

Naast het aanbrengen en vernieuwen van een rieten dak bent u bij onze rietdekkers ook voor onderhoud in de regio Gorinchem aan het juiste adres. Onze rietdekkers bieden een speciaal onderhoudscontract aan. Zo wordt de levensduur van uw dak verlengt zonder er zelf moeite voor te doen. Ook kan een rieten dak uitstekend bijdragen aan de waarde van uw woning, mits de kwaliteit in orde is en het riet op de juiste wijze gelegd is. U wilt een boerderij of woning te kopen met een rieten dak of wilt u er zeker van zijn dat uw huidige dak in een uitstekende conditie verkeert? Laat een keuring uitvoeren, zodat de woning of het pand op waarde geschat kan worden.

Samengevat staat rietdekker Stoel voor :

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling

Voor vragen of informatie bent u altijd welkom bij rietdekkers bedrijf Stoel in de buurt van Gorinchem.

Laat vakkundige rietdekkers uw pannendak vervangen door riet

Liggen er dakpannen op uw woning maar droomt u van een rieten dak? Dat kan! Van pannen naar riet is een ware metamorfose voor elk huis uitgevoerd door gespecialiseerde rietdekkers uit uw omgeving van Gorinchem. Een rieten dak geeft de woning een totaal andere uitstraling dan met dakpannen. En zo'n metamorfose vergt tijd en aandacht en betekent concreet een flinke verbouwing in 4 fases voor ons rietdekkers en voor u als opdrachtgever in Gorinchem. Want zo'n verbouwing doet u samen met de rietdekkers. Kiest u ervoor om het pannendak te laten vervangen voor een rieten dak? Dan begeleiden we u graag in het gehele traject, van analysefase tot oplevering kunt rekenen op onze maximale inspanning. Zoek niet verder naar rietdekkers, bel of mail ons vandaag nog!

Topkwaliteit rietdekkers in uw omgeving Gorinchem

Rietdekkers bezitten speciale vakbekwaamheid, kennis en expertise, want riet is een natuurlijk product. Rietdekkers bedrijf Stoel vlakbij Gorinchem voldoet aan de meest moderne en strenge veiligheids-, milieu- en kwaliteitsnormen, zodat u kiest voor een rieten dak van topkwaliteit. Niet alleen geeft rietdekken een functionele bescherming zoals vroeger, maar vandaag de dag heeft een dak van riet zich echter ontwikkeld tot een esthetische dakbedekking. Het riet gebruik kan diverse soorten bouwwerken een heel bijzondere uitstraling en meerwaarde geven. Bijkomstigheid is dat riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam is, het is ook nog eens gezond wonen is onder een rieten dak. Bekijk onze website en wanneer u nog meer informatie wenst en nog liever een offerte wilt aanvragen, staan wij altijd klaar voor u!

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Rietdekkers bedrijf Stoel in de regio Gorinchem
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht