slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Koperen Nokvorsten

Koperen Nokvorsten

Koperen rietvorsten zijn al enige tijd op de markt. Het product heeft in zijn jonge bestaan al heel wat innovatie doorgemaakt. Esthetische en technisch is gestreefd naar perfectie. Het grootste voordeel wat een koperen nok heeft is de beschermingsfactor. Onder invloed van regen ontstaat kopersulfaat. Dit resulteert in een constante bescherming tegen mos- en algengroei. Een rieten dak met een koperen nok gaat een duurzame toekomst tegemoet met minder onderhoudswerk.
Om het geheel compleet te maken, leveren wij nu ook exclusief koperen schoorsteenkappen (met of zonder vonkenvanger) en koperen punten voor tuinhuisjes en hooibergen. Er wordt ook vaak een koperen goot in het riet gedekt boven een voor of achterdeur zodat het water niet bij de deur terecht komt.
Dakvensters kunnen zowel in nieuwe als in bestaande daken geplaatst worden. Het aanbrengen, afwerken en detailleren van de ramen kan op verschillende manieren. Net als bij elke dak doorbreking in een schroefdak geldt ook voor dakramen dat deze dampdicht aangebracht dienen te worden. Ook dit kunnen wij verzorgen, de meest gangbare ramen zijn van Velux of Fakro.

 

Nokvorsten voor rieten kap

 

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel

Certificaten

logo_rgb ambacht