slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Impregneren

Dak laten impregneren om problemen te voorkomen 

Een rieten dak laten impregneren door Rietdekkersbedrijf Stoel verlengt de levensduur van het riet. Wij begrijpen als geen ander dat u zo lang mogelijk wilt genieten van uw rieten dak. Laat daarom tijdig onze rietdekkers langskomen om uw rieten dak te impregneren.  

Mos en algen op rieten dak 

De meeste problemen op een rieten dak worden veroorzaakt door mossen en algen. Zij vormen een afsluitende laag waardoor het riet minder goed droogt. Door de laag van alg en mos blijft het rieten dak lang nat, als het geregend heeft. Het is juist belangrijk dat het dak de mogelijkheid krijgt om snel te drogen. Door het rieten dak te laten impregneren behandelt u preventief tegen alg en mos en gaat het dak 10 tot 15 jaar langer mee. Bel vandaag nog Rietdekkersbedrijf Stoel om een afspraak te maken voor het impregneren van uw rieten dak.

Is het mogelijk om mos en algen te voorkomen op het rieten dak?  

Helaas niet en dat maakt het impregneren van het riet extra belangrijk. Mosgroei ontstaat op plekken waar veel schaduw is, zoals de noordkant van het dak. Ook de hellingshoek van het dak kan mosgroei bevorderen. Heeft u een rieten dak met een lagere hellingshoek? Dan zult u zien dat mos en alg zich sneller verspreiden. Bescherm uw dak tegen alg en mos door tijdig onderhoud uit te laten voeren. Onze rietdekkers staan voor uw klaar om uw dak te impregneren. 

Het impregneren van uw rieten dak is vakwerk!  

Rietdekkersbedrijf Stoel heeft jarenlang ervaring in onderhouden van rieten daken en weet precies wat er nodig is om de levensduur van uw dak te verlengen. Wist u dat we ook rieten daken impregneren bij jou thuis? Door regelmatig onderhoud en impregneren van riet kunt u zelfs het vervangen van het rieten dak met jaren uitstellen. Naast het uitvoeren van reparaties, komen we bij u langs voor mosbestrijding en schoonmaken van het riet.  

Riet uitkammen 

Wanneer het dak erg bemost is starten we met het uitkammen van het riet. We verwijderen daarmee algen, vuil en mos. Het bestrijden van mos en algen op uw dak op in uw woning doen wij door middel van een roofcleaner. Dit middel brengen we op het dak aan door middel van verneveling. Het dringt door de celwand en het celmembraan van de algen en mossen. Uiteindelijk sterven de algen en mossen af. Voorkom zorgen over het dak en laat Rietdekkersbedrijf Stoel uw rieten dak preventief behandelen door het te laten impregneren. 

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel

Certificaten

logo_rgb ambacht