slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Bedrijfsprofiel

Rietdekkersbedrijf Stoel Giessenburg,

Rietdekkerbedrijf Stoel is een specialistisch bedrijf, waarin wij aandacht en kennis hoog in het vaandel hebben. Een rieten dak wordt door ons met veel aandacht, zorg en met de juiste kennis aangebracht.  

Onderhoud

Wilt u zo lang mogelijk van uw dak profiteren? Onderhoud aan uw rieten dak verlengt de levensduur, waardoor u het vervangen van uw rieten dak nog even kunt uitstellen. Voor een langdurige kwaliteit van uw rieten dak, is het dus verstandig om het onderhoud ervan goed te regelen. Naast noodzakelijke reparaties, verwijderen wij ook mos en algen van uw rieten dak op een deskundige manier. We maken het rieten dak helemaal schoon en kunnen jaarlijks zorgen voor een inspectie en een behandeling van het riet tegen de ontwikkeling van mossen en algen. We kammen het oude riet af op onze professionele manier en gebruik van de juiste materialen en waar nodig stoppen wij nieuw riet bij op plekken waar het is uitgedund. Op deze manier komt uw rieten dak er weer glad en strak uit te zien.

Keuringen en inspectie

Met een inspectie kunt u voorkomen dat uw dak verwaarloosd raakt, waardoor er een vroegtijdige renovatie nodig zal zijn. U kunt de levensduur van uw dak aanzienlijk verbeteren, door tijdig een inspectie van uw rieten dak uit te laten voeren. Tijdens een inspectie richten wij ons op kleine beschadigingen en mos en algen, waardoor uw dak daar vrij van blijft. Wij adviseren u een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u ieder jaar een inspectie van het rieten dak uit laat voeren. 

We vertellen u graag over de mogelijkheden om, met behulp van onderhoud, kosten te besparen. De keuring van uw dak geeft u zekerheid over de uitvoering en de kwaliteit van uw rieten dak. Het dak wordt op een aantal belangrijke aspecten beoordeeld, zoals kwaliteits- en levensduur. Na een kritische beoordeling, leveren wij een vakkundig rapport aan. Wij werken uiteraard volgens de eisen en uitvoeringsrichtlijnen van het Rietdekkers Gilde.
Het rieten dak kan uitstekend bijdragen aan de waarde van uw woning, mits de kwaliteit in orde is en het riet op de juiste wijze gelegd is. U wilt een boerderij of woning te kopen met een rieten dak of wilt u er zeker van zijn dat uw huidige dak in een uitstekende conditie verkeert? Laat een keuring uitvoeren, zodat de woning of het pand op waarde geschat kan worden. 

Samengevat staat rietdekker Stoel voor : 

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling

 

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel

Certificaten

logo_rgb ambacht