slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

 • Hoge kwaliteit
 • Tien jaar garantie
 • Perfecte afwerking
 • Snelle afhandeling
Bergen op Zoom

Onderhoudscontracten voor rieten daken

Voorkomen van reparaties aan rieten daken in en omme nabij Bergen op Zoom? Na circa zeven jaar is het verstandig te kiezen voor een onderhoudscontract bij rietdekkersbedrijf Stoel. Wij zullen ervoor zorgen dat u zich de komende jaren geen zorgen meer hoeft te maken over het onderhoud of onverwachte reparatie van uw rieten dak. Het onderhoudspakket bestaat onder andere uit rieten daken schoonmaken en het uitvoeren van eventuele kleine reparaties aan rieten daken in de regio van Bergen op Zoom. Uiteraard wordt het onderhoud uitgevoerd bij u in Bergen op Zoom aan rieten daken door onze vakkundige rietdekkers. Naast een reparatie uitvoeren, verwijderen wij ook mos en algen op een vakkundige manier van rieten daken. We maken rieten daken helemaal schoon en zorgen jaarlijks voor een inspectie en een behandeling van het riet tegen de ontwikkeling van mossen en algen. We kammen het oude riet af met professionele materialen en stoppen nieuw riet bij op plekken waar het is uitgedund. Op deze manier komen rieten daken er weer glad en strak uit te zien bij u vlakbij Bergen op Zoom.

Rieten daken reparatie ook bij u in de buurt van Bergen op Zoom

Waarom zou u reparaties aan rieten daken laten uitvoeren bij Stoel? Rietdekkersbedrijf Stoel biedt vele voordelen, waaronder:

 • Top garantie
 • Hoge kwaliteit
 • Snelle afhandeling
 • Perfecte afwerking

Op het moment dat een nieuw rieten dak is geplaatst, zal het over het algemeen de eerste vijf tot zeven jaar niet nodig dat er reparaties uitgevoerd moeten worden aan rieten daken in de regio Bergen op Zoom. Dit geldt zeker voor rieten daken die door ons zijn gedekt nabij Bergen op Zoom. Na die zeven jaar is het wél verstandig om na te denken over het onderhoud van rieten daken om reparatie te voorkomen in de omgeving van Bergen op Zoom. Een gratis inspectie met het daarbij behorend afsluiten van een onderhoudscontract kunnen eventuele vervolgstappen zijn.

Rieten daken voldoen aan bouwregelgeving

Wist u dat er tegenwoordig een nieuw systeem is om rieten daken toe te passen ook in uw regio Bergen op Zoom? Steeds meer nieuwbouw huizen verschijnen waar een dak van riet op wordt toegepast. Door het nieuwe schroefdak systeem zijn er steeds meer mensen die de keus leggen op rieten daken, ook in de buurt van Bergen op Zoom. Met het schroefdak systeem, of gesloten constructie, wordt het riet op een dichte ondergrond geschroefd. Voordelen zijn

 • De uitstekende isolatiewaarde
 • Het voldoen aan de nieuwste bouwregelgeving bij vernieuwen van rieten daken
 • Hoge brandveiligheid
 • Binnenzijde netjes afgewerkt

Al met al redenen genoeg om na te denken over het plaatsen van rieten daken, ook bij u in de buurt van Bergen op Zoom.

Kosten van rieten daken

Wat kosten rieten daken eigenlijk, waarschijnlijk de eerste vraag die bij u in Bergen op Zoom opkomt. Dit hangt uiteraard af van verschillende factoren. De moeilijkheidsgraad van de aan te leggen rieten daken beoordelen wij en de keuze tussen verschillende riet soorten ligt bij de opdrachtgevers. Bovendien brengt het aanbrengen van dakkappellen en of dakramen aanvullende kosten met zich mee en kan er een sprinklerinstallatie noodzakelijk zijn. Ook de ligging van woningen bijvoorbeeld vlakbij Bergen op Zoom waar de rieten daken worden aangelegd kan bijdragen aan de totale kosten. Wij werken met de meest scherpe tarieven en zijn volledig transparant over de prijs van een rieten dak U heeft al een rieten dak en bent u benieuwd naar de prijs om dit te laten renoveren? Neem contact met ons op. Vraag een gratis offerte  aan, waarna wij vrijblijvend bij u langs komen voor een meer specifieke offerte.

 

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht