slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

 • Hoge kwaliteit
 • Tien jaar garantie
 • Perfecte afwerking
 • Snelle afhandeling
Ridderkerk

De meerwaarde van een rieten dakbedekking

Een rieten dakbedekking alleen een functionele bescherming? Een rieten dakbedekking voor u in de buurt van Ridderkerk heeft zich nu ontwikkeld tot de meest fraaie dakbedekking van vandaag. Rietdekkersbedrijf Stoel zorgt in de regio Ridderkerk voor een bijzondere uitstraling van uw rieten dakbedekking en biedt meerwaarde aan de woning. U heeft al een rieten dakbedekking op uw woning nabij Ridderkerk en bent u benieuwd naar de prijs om dit te laten renoveren? Vraag een gratis offerte aan, waarna wij vrijblijvend bij u langs komen voor een meer specifieke offerte.  Wij zijn lid van het Rietdekkers Gilde, een vereniging van praktiserende rietdekkers. Het gilde bewaakt het ambachtelijke vak van rietdekker, de kwaliteit van het gebruikte riet. Maar ook het uitvoeren van keuringen en het uitgeven van een kwaliteitskeurmerk. Wenst u meer informatie te ontvangen over rieten dakbedekking bij u in Ridderkerk, vul u dan a.u.b. onderstaand formulier in.

Onderhoud voor een rieten dakbedekking

Is het mogelijk de levensduur van een rieten dakbedekking te verlengen door een bedrijf vlakbij Ridderkerk? Dat is mogelijk wanneer klein en groot onderhoud door een rietdekkersbedrijf wordt uitgevoerd in uw regio Ridderkerk. Want onderhoud draagt enorm bij aan de levensduur van uw rieten dakbedekking. De kilgoten en dakkapellen  zijn gevoelig voor slijtage en het is bovendien van belang dat het vocht van uw woning niet in de rieten dakbedekking trekt. Kies voor een onderhoudscontract, waarmee we de levensduur van uw rieten dakbedekking flink kunnen vergroten. Rietdekkersbedrijf Stoel voert degelijke inspecties uit en lost kleine problemen direct op aan de rieten dakbedekking bij u in Ridderkerk, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw rieten dakbedekking.

Impregneren rieten dakbedekking

Is uw rieten dakbedekking toe aan groot onderhoud, bijvoorbeeld vanwege de aanslag van algen of mos ? Dan maken we uw complete rieten kap schoon en vullen we alle zwakke plekken vakkundig bij van de rieten dakbedekking bij u in de buurt van Ridderkerk. We besteden aandacht aan:

 • Kilgoten
 • Dakkapellen
 • Dakramen
 • Zonnepanelen
 • En andere kwetsbare punten

Met deze aandacht kunnen wij als rietdekkers de levensduur van uw rieten dakbedekking flink laten toenemen. Twijfelt u over de noodzaak van onderhoud aan uw rieten dakbedekking in de regio Ridderkerk? Laat u informeren door ons!

Rietdekker Stoel, specialist in riet dakbedekking

Waarom zou u kiezen voor rietdekkersbedrijf Stoel uit de regio Ridderkerk voor uw rieten dakbedekking? Onze uitmuntende eigenschappen als rietdekker:

 • Georganiseerd
 • Aandacht
 • Kennis
 • Onderhoud
 • Keuringen

Onze diensten zijn uiteraard de aanleg van nieuwe rieten dakbedekking, het repareren van rieten dakbedekking, het onderhouden van rieten dakbedekking met of zonder onderhoudscontract en het vernieuwen van rieten dakbedekking in de regio van Ridderkerk.

Rietdekker Stoel staat voor hoge kwaliteit door perfecte afwerking, snelle afhandeling en uiteraard 10 jaar garantie op uw rieten dakbedekking. Laat u vrijblijvend informeren over onze diensten, onze contactgegevens vindt u op onze website.

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht