slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Rieten dak

Een rieten dak laat u aanbrengen door rietdekkers van Stoel

Wist u dat een rieten dak tegenwoordig veel meer is dan alleen een functionele bescherming? Vandaag de dag is een rieten dak zeer populair en is een zeer sierlijke dakbedekking. Wanneer u kiest voor een rieten dak bij rietdekkersbedrijf Stoel dan bent u verzekerd van het beste bedrijf. Wij brengen een rieten dak met veel zorg en aandacht aan en maken altijd tijd voor vragen en toelichtingen tijdens de werkzaamheden. Naast het maken van een rieten dak bent u ook voor onderhoud bij rietdekkersbedrijf Stoel aan het juiste adres. Wij bieden een speciaal onderhoudscontract aan waardoor de levensduur van uw dak wordt verlengt. Het maken van een goed rieten dak met een zo hoog als mogelijke potentiële levensduur vereist:

  • Kennis van de rietdekker
  • Vaardigheid van de rietdekker
  • Kennis van de architect,
  • Kennis van het aannemersbedrijf
  • Kennis van de klant

Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om te komen tot een goed rieten dak met een zo hoog als mogelijke potentiële levensduur.  

Renovatie van uw dakbedekking door rietdekker

Wilt u de levensduur van uw rieten dak met 10 tot 15 jaar verlengen? Kies dan voor een degelijke renovatie door ons bedrijf. We behandelen de zwakke plekken en brengen eventueel een nieuwe laag riet in het bestaande dak aan. Zodoende bespaart u flink op de kosten met dit onderhoud, waardoor uw rieten dak geen grote kostenpost hoeft te worden. Is de levensduur van uw rieten dak inmiddels echt voorbij? Laat uw dak dan vakkundig vervangen? U kunt ons altijd bellen, want van aanleg tot onderhoud, qua rieten dak, zijn van alle markten thuis. Wilt u onderhoud, een renovatie of een vervanging uit laten voeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Laat uw reactie achter

Certificaten

logo_rgb ambacht