De rietdekker

Dat rietdak, als functionele bescherming van vroeger, heeft zich echter ontwikkeld tot de esthetische en sierlijke dakbedekking van vandaag, die bouwwerken heel bijzondere uitstraling en meerwaarde geven. Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam, het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

De natuurlijke uitstraling van het riet als dakbedekking en de mogelijkheden voor ons als rietdekker, om heel bijzondere vormen mee te kunnen ontwerpen, zullen ongetwijfeld tot een goed en mooi resultaat leiden.

rietdekkersbedrijfstoel rietdekkersbedrijfstoel rietdekkersbedrijfstoel rietdekkersbedrijfstoel rietdekkersbedrijfstoel

Rieten dak laat u aanbrengen bij Stoel.

 
Een rieten dak is tegenwoordig veel meer dan alleen een functionele bescherming, vandaag de dag is een rieten dak zeer populair en een zeer sierlijke dakbedekking. Rieten dakOns bedrijf Stoel is gespecialiseerd in het maken van een rieten dak en zeer goed georganiseerd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de vakfederatie die ook de keuringen van het werk verzorgt.
 
Wanneer u kiest voor een rieten dak bij rietdekkersbedrijf Stoel dan bent u verzekerd van een zeer goed bedrijf. Wij brengen een rieten dak met veel zorg en aandacht aan en maken altijd tijd voor vragen en toelichtingen tijdens het werk. Naast het maken van een rieten dak bent u voor onderhoud ook bij rietdekkersbedrijf Stoel aan het juiste adres. Wij bieden een speciaal onderhoudscontract aan waardoor de levensduur van uw dak wordt verlengt. Stoel staat garant voor hoge kwaliteit, tien jaar garantie, perfecte afwerking en snelle afhandeling.
 
De diensten die onder rietdekkersbedrijf Stoel vallen zijn: Het aanbrengen van een nieuw rieten dak, reparatie en vernieuwen van een rieten dak, ontwerp en bouw van steigermaterialen en ontwerp en bouw van rietdekkers gereedschap. Stoel staat voor u klaar in de omgeving van Gorinchem, Alblasserdam, Numansdorp, Oud Beijerland, Rotterdam, Dordrecht, Vlissingen en Bergen op Zoom. Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres wanneer uw plaats hier buiten valt.
 
Rieten dak vernieuwen, aanbrengen en onderhouden.
 
Wenst u meer informatie te ontvangen over riete dak, vul a.u.b. onderstaand formulier in.
Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen