slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Dordrecht

Onderhoudscontract met De Rietdekker

Voorkomen van reparatie aan uw rieten dak in Dordrecht? Kies na circa zeven jaar voor een onderhoudscontract bij ons, wij zullen zorg dragen dat u zich de komende jaren geen zorgen meer hoeft te maken over het onderhoud of onverwachte reparatie van uw rieten dak. Het onderhoudspakket bestaat onder andere uit het rieten dak schoonmaken en het uitvoeren van eventuele kleine reparaties aan het rieten dak. Uiteraard wordt het onderhoud uitgevoerd bij u in Dordrecht door onze vakkundige rietdekkers. Naast een reparatie uitvoeren, verwijderen wij ook mos en algen op een vakkundige manier van uw rieten dak. We maken het rieten dak helemaal schoon en zorgen jaarlijks voor een inspectie en een behandeling van het riet tegen de ontwikkeling van mossen en algen. We kammen het oude riet af met professionele materialen en stoppen nieuw riet bij op plekken waar het is uitgedund. Op deze manier komt uw rieten dak er weer glad en strak uit te zien.

Gratis inspectie van uw rieten dak

Een onverwachte en dus ongewenste reparatie aan uw rieten dak in de regio Dordrecht? Bent u benieuwd naar onderhoud van uw rieten dak? Laat een gratis inspectie uitvoeren door rietdekkersbedrijf Stoel. Bent u na die inspectie tevreden over werkwijze die wij uitvoerden? Dan stellen wij een inspectieovereenkomst of een onderhoudscontract op, zodat u voortaan geen omkijken meer naar heeft het onderhoud van uw rieten dak. Vanaf dan houden wij alles vakkundig voor u in de gaten. Zo ervaart u geen plotselinge reparatie meer aan het rieten doek bij u in de omgeving van Dordrecht. Als gevolg van het weer en de tijd ontstaan er kleine beschadigingen aan het rieten dak en dat leidt tot reparatie. Wij kunnen dat vakkundig verhelpen met behulp van een kleine onderhoudsbeurt. Hierin werken wij kleine beschadigingen direct bijwerken en kunnen we uw dak eventueel behandelen tegen mos en algen. Wilt u meer weten? Vraag ons vrijblijvend om advies omtrent reparatie aan uw rieten dak in Dordrecht.

Naast reparatie aan een rieten dak ook bouwtechnische aanpassingen

Voor dat er überhaupt een reparatie voorkomt aan het rieten dak bij u in Dordrecht, moet er eerst begonnen worden aan de bouwtechnische basis. Op bouwtechnisch gebied kunnen wij u goed begeleiden, zowel voor uw riet, uw dak als de rieten kap. Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar u rekening mee moet houden om een goed en mooi geheel te realiseren. Een belangrijke doelstelling voor de realisatie van een rieten dak is dat het bouwtechnisch in orde is. Wij besteden veel tijd en aandacht om met u het tot een mooi resultaat te krijgen. Denkt u aan extra of nieuwe dakkapellen, dakramen of schoorstenen.

  • Open kap constructie
  • Gesloten kap constructie
  • Kozijnen en dakkapellen
  • Solatube lichtkoepel
  • Velux dakramen
  • Zonnepanelen

Een goede voorbereiding is het halve werk en verkleint ook weer de kans op reparatie aan het rieten dak bij u in Dordrecht.

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht