slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Rietdekkers

Hoe selecteer ik uit het aanbod rietdekkers?

Omdat een rieten dak laten maken of laten onderhouden een zaak van vertrouwen is, kan het kiezen uit het aanbod rietdekkers die bij u past best lastig zijn. U moet zich goed laten informeren over twee rietdekkers is daarbij veel beter dan tien offertes opvragen. In de praktijk gaat het als volgt:

  • U laat zich eerst goed informeren over het product rieten dak
  • U vraagt referenties op in de buurt
  • Wat is de ervaring van de rietdekkers? 
  • Wat zijn de sterke en zwakke punten?
  • Welke bedrijven zijn lid van de brancheorganisatie?

Alleen rietdekkers die het vakdiploma rietdekken bezitten, kunnen lid worden van Het Rietdekkers Gilde. Rietdekkers die te vaak niet aan de norm voldoen wordt het lidmaatschap van Het Rietdekkers Gilde ontnomen. U bent zich hier al aan het inlezen over riet en alles wat daarmee samenhangt. Volgende stap is 1 van de rietdekkers informeren over uw wensen. Tegelijk kan de rietdekker u dan voorlichten over de mogelijkheden. U kunt dit doen in de vorm van een gesprek bij een bestaand object, of door het sturen en of bespreken van een tekening.

Rietdekkers kiezen

Zoekt u deskundige rietdekkers? Dan wilt u dat uw woning een luxe, warme, landelijke uitstraling krijgt. Wie kan dit nu beter doen dan een bedrijf wat al meer dan 100 jaar het vak uitoefent? De rietdekkers hebben in de afgelopen jaren een enorm rijke ervaring en kennis verworven. Dat ziet u aan de afwerking van onze projecten. Dit is de topkwaliteit zoals u die verwacht van echte rietdekkers. Met alle moderne verbeteringen en bijbehorende garanties van een modern, betrouwbaar bedrijf. Wilt u de waarde van uw pand zien stijgen door middel van een rieten dak? Dan bent u zeker weten geïnteresseerd in het vakmanschap van Rietdekkersbedrijf Stoel. Wij helpen u snel, efficiënt en professioneel. Niet alleen voor aanvang van de werkzaamheden, maar ook tijdens en na ons werk. Neem vandaag nog contact met ons op per mail of telefoon.

Maak a.u.b. uw keuze:

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Rietdekkers bedrijf Stoel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht