slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Culemborg

Rietdekken in uw regio Culemborg

Wanneer u geïnteresseerd bent in rietdekken en u bent gevestigd in de omgeving van onder meer:

  • Culemborg 
  • Regio Gorinchem 
  • Regio Alblasserdam 
  • Regio Rotterdam en Drechtsteden
  • Regio Vlissingen en Bergen op Zoom

Uiteraard werken wij door heel Nederland. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel in onze werkwijze als het riet waarmee we werken. U heeft de keuze uit verschillende soorten riet, bijvoorbeeld uit Nederland, maar ook uit het buitenland. Bent u op zoek naar goede kwaliteit natuurriet? Dan dient het laag bij de grond te zijn geoogst, vrij te zijn van blad en een mooie rechte vorm te hebben. We zorgen altijd voor een degelijke keuring van de rietsoort die we voor u aanschaffen, door het zorgvuldig uit te zoeken bij de riethandelaar. Ook tijdens het werk houden we het riet goed in de gaten, zodat we een stukje puur vakwerk rietdekken bij u in Culemborg kunnen afleveren. Of u nu natuurriet of kunstriet zoekt, Stoel levert altijd de beste kwaliteit.

Topkwaliteit rietdekken in uw regio Culemborg

Rietdekken vraagt om bijzondere vakbekwaamheid, kennis en expertise, want riet is een natuurlijk product. Stoel gebruikt de meest moderne en strenge veiligheids-, milieu- en kwaliteitsnormen, waardoor u kiest voor een nieuw rieten dak van topkwaliteit. Niet alleen geeft rietdekken van uw woning nabij Culemborg een functionele bescherming zoals vroeger, maar vandaag de dag heeft een dak van riet zich echter ontwikkeld tot een esthetische en sierlijke dakbedekking. Het riet gebruik kan diverse soorten bouwwerken een heel bijzondere uitstraling en meerwaarde geven. Bijkomstigheid is dat riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam is, het is ook nog eens gezond wonen onder een rieten dak.

Goed rietdekken geeft een goed resultaat

De natuurlijke uitstraling van het riet als dakbedekking bij u in de regio Culemborg en de mogelijkheden van rietdekken om heel bijzondere vormen mee te kunnen ontwerpen zullen ongetwijfeld tot een goed en mooi resultaat leiden. Want steeds meer architecten herontdekken tegenwoordig de voordelen van riet als materiaal met onuitputtelijke mogelijkheden, zodat uiterst flexibele en heel eigentijdse dakvormen kunnen worden gerealiseerd met rietdekken ook in uw omgeving van Culemborg. Laat u inspireren en informeren over ons bedrijf, riet en rietdekken en uitgevoerde projecten. Mocht u vragen hebben, meer informatie wensen, een afspraak maken, neem dan contact met ons op via mail of telefoon. Onze contactgegevens vindt u hier. 

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Rietdekken door rietdekkersbedrijf Stoel in de regio Culemborg
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht