De rietdekker

Dat rietdak, als functionele bescherming van vroeger, heeft zich echter ontwikkeld tot de esthetische en sierlijke dakbedekking van vandaag, die bouwwerken heel bijzondere uitstraling en meerwaarde geven. Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam, het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

De natuurlijke uitstraling van het riet als dakbedekking en de mogelijkheden voor ons als rietdekker, om heel bijzondere vormen mee te kunnen ontwerpen, zullen ongetwijfeld tot een goed en mooi resultaat leiden.

rietdekkersbedrijfstoel rietdekkersbedrijfstoel rietdekkersbedrijfstoel rietdekkersbedrijfstoel rietdekkersbedrijfstoel

Rietdekken laat u verrichten door Stoel.

 
Ons bedrijf Stoel is gespecialiseerd in rietdekken en zeer goed georganiseerd. Daarnaast zijn wij een zeer betrouwbaar Rietdekkenbedrijf en aangesloten bij de vakfederatie rietdekken die de keuringen van ons werk verzorgen. Stoel beschikt over een vakkundig en ervaringrijk team die gespecialiseerd zijn in rietdekken. Wanneer u kiest voor Stoel bent u verzekerd van hoge kwaliteit, tien jaar garantie, perfecte afwerking en snelle afhandeling.
 
Rietdekken is door de loop der jaren een heel ander begrip geworden. Wat vroeger diende als een functionele bescherming dient nu als een sierlijke dakbedekking. Rietdekken biedt niet alleen een sierlijke dakbedekking maar is ook zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam. De combinatie van de natuurlijke uitstraling van riet en de mogelijkheden voor ons als rietdekkers, zorgen samen voor een goed eindresultaat. Rietdekken bij Stoel wordt met veel zorg en aandacht verzorgt. Gedurende het project is er ook altijd tijd voor toelichting en vragen. Persoonlijke benadering staat ook hoog bij ons in het vaandel.
 
Rietdekken bij Stoel is niet alleen het aanbrengen en het vernieuwen van een rietendak. Maar ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u geïnteresseerd bent in rietdekken bij Stoel en u bent gevestigd in de omgeving van Gorinchem, Alblasserdam, Numansdorp, Oud Beijerland, Rotterdam, Dordrecht, Vlissingen en Bergen op Zoom. Neem dan gerust contact op. Uiteraard werken wij door heel Nederland
 
Rietdekken met tien jaar garantie, alleen bij Stoel.
 
Wenst u meer informatie te ontvangen over rietdekken, vul a.u.b. onderstaand formulier in.
Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen