slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Ridderkerk

Riet dekken vereist kennis en vaardigheid

Wat zijn de vereisten van goed riet dekken bij u in de omgeving van Ridderkerk? Het maken van een goed rieten dak met een zo hoog als mogelijke potentiële levensduur vereist: 
•    Kennis van de rietdekker
•    Vaardigheid van de rietdekker 
•    Kennis van de architect, 
•    Kennis van het aannemersbedrijf 
•    Kennis van de klant
Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om te komen tot een goed rieten dak met een zo hoog als mogelijke potentiële levensduur. Stoel is werkzaam door heel Nederland maar voornamelijk riet dekken in de omgeving van Ridderkerk, Gorinchem, Alblasserdam, Numansdorp, Oud Beijerland, Rotterdam, Dordrecht, Vlissingen en Bergen op Zoom. Mochten er vragen onbeantwoord blijven neemt u dan gerust contact met ons op.

Riet dekken in de hedendaagse tijd

Uw woning vlakbij Ridderkerk met riet laten dekken? Past een rieten dak in deze tijd? Volmondig ja, want de rieten daken van nu zijn moderne dakconstructies met zeer hoge isolatiewaarden. Door de komst van het gesloten dak ook nog eens brandveilig. De laatste 10 jaar is een duidelijk trend waarneembaar van riet dat toegepast wordt als gevelbekleding. Het materiaal riet laat zich uitstekend toepassen op moderne onder architectuur ontworpen private en publieke gebouwen, ook in de omgeving van Ridderkerk. En door toepassing van moderne dakramen van o.a. Velux geeft dit een prachtig beeld. Laat u inspireren door de foto’s op onze impressie pagina. Of laat u zich door ons informeren, maak een afspraak en komen wij bij u langs om de mogelijkheden van riet dekken te bekijken bij u in Ridderkerk of omgeving.

Riet dekken in verschillende methodes 

Bent u op zoek naar bedrijf om riet te dekken op uw dak nabij Ridderkerk?  Of een compleet nieuw dak of een bestaand rieten dak te renoveren? Als u uw dak in Ridderkerk laat riet dekken, dan kiest u voor een warme uitstraling en voegt u bovendien meer waarde toe aan uw woning. U kunt uw huidige pannendak laten vervangen door één van de twee soorten rieten daken, t.w. open kap (open constructie) wat zorgt voor een traditioneel gebonden rieten dak. De sporen worden verticaal gelegd, om daar horizontaal de rietlatten op te bevestigen. Het riet op de rietlatten wordt vast gezet met gegalvaniseerde staaldraden en roestvaste binddraden. Of met een gesloten kap (gesloten constructie) welke direct op de beplating wordt bevestigd, dat op de dakspanten wordt aangebracht. Het voordeel hiervan is het aanvullende comfort, zoals lagere stookkosten, een grotere brandveiligheid en een tochtvrij geheel. Laat uw woning vlakbij Ridderkerk riet dekken door Stoel door 1 van deze methodes. 

Voordelen van een riet dekken

Heeft u een dak van riet op het oog? Wilt u uw dak van uw woning in de buurt van Ridderkerk laten riet dekken? Met een rieten dak profiteert u van een uitstekende isolatie  tijdens de zomer- en wintermaanden. De warmte blijft binnen, terwijl de kou geen kans krijgt naar binnen te dringen. U bespaart op uw energierekening. Bovendien zorgt het riet natuurlijk voor een prachtige warme uitstraling op uw woning. Wilt u advies over rieten dekken bij u in de omgeving van Ridderkerk? Wij zijn u graag van dienst met een gratis advies. Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft, een offerte aan wilt vragen of meer wilt weten over de materialen waarmee we werken. Maar ook komen wij kijken of uw dak geschikt is voor het riet dekken.  

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Riet dekken door rietdekkersbedrijf Stoel in de regio Ridderkerk
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificaten

logo_rgb ambacht