slide

Wanneer u kiest voor rietdekker Stoel bent u verzekerd van vakmanschap.

 Wij brengen een dak met veel zorg en aandacht aan

rietdekkersbedrijf-stoel-staat-voor-u-klaar

Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam,

het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

  • Hoge kwaliteit
  • Tien jaar garantie
  • Perfecte afwerking
  • Snelle afhandeling
Riet dekken

Riet dekken specialist

Zoekt u een rietdekkersbedrijf welke al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in riet dekken? Rietdekkersbedrijf Stoel is een goed georganiseerd bedrijf dat aangesloten is bij Het Rietdekkers Gilde. Ons team van vakkundig personeel brengen een dak met veel zorg en aandacht aan en besteden veel aandacht aan het beantwoorden van al uw vragen. Naast riet dekken bent u voor onderhoud ook bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons onderhoud laten verrichten op contractbasis. Stoel heeft heel veel ervaring met riet dekken. Mede dankzij het nieuwe schroefdak systeem is riet dekken zeer populair geworden. Bent u geïnteresseerd in riet dekken of onderhoudswerkzaamheden verricht door rietdekkersbedrijf Stoel? Neem dan gerust contact op.

Riet dekken algemeen

Wist u dat riet dekken op verschillende manieren gerealiseerd kan worden? Want wat vroeger diende als functionele bescherming, is in de loop der jaren ontwikkeld tot een sierlijke dakbedekking. Een rieten dak geeft een huis:

  • Meer uitstraling
  • Milieu vriendelijk
  • Energiebesparend
  • Duurzaam

Tijdens het riet dekken zijn de gebruikte materialen zeer van belang. Dit bepaalt de levensduur van een rieten dak. Naast het gebruiken van het juiste materiaal met riet dekken, is het onderhoud ook van belang. De levensduur van uw dak is namelijk grotendeels afhankelijk van het onderhoud. Naast noodzakelijke reparaties, verwijderen wij ook mos en algen van uw rieten dak op een deskundige manier. We maken het rieten dak helemaal schoon en kunnen jaarlijks zorgen voor een inspectie en een behandeling van het riet tegen de ontwikkeling van mossen en algen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Rietdekkersbedrijf Stoel logo
Rietdekkersbedrijf Stoel
Riet dekken door rietdekkerbedrijf Stoel
Laat uw reactie achter

Certificaten

logo_rgb ambacht