De rietdekker

Dat rietdak, als functionele bescherming van vroeger, heeft zich echter ontwikkeld tot de esthetische en sierlijke dakbedekking van vandaag, die bouwwerken heel bijzondere uitstraling en meerwaarde geven. Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam, het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

De natuurlijke uitstraling van het riet als dakbedekking en de mogelijkheden voor ons als rietdekker, om heel bijzondere vormen mee te kunnen ontwerpen, zullen ongetwijfeld tot een goed en mooi resultaat leiden.

rietdekkersbedrijfstoel rietdekkersbedrijfstoel rietdekkersbedrijfstoel rietdekkersbedrijfstoel rietdekkersbedrijfstoel

Riet dekken in de omgeving van Rotterdam en Bergen op Zoom.

Rietdekkersbedrijf Stoel is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in riet dekken. Wij zijn een goed georganiseerd bedrijf dat aangesloten is bij de vakfederatie van riet dekken. Riet-dekkenOns team van vakkundig personeel brengen een dak met veel zorg en aandacht aan en besteden veel aandacht aan het beantwoorden van al uw vragen. Naast riet dekken bent u voor onderhoud ook bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons onderhoud laten verrichten op contractbasis.
 
Wat vroeger diende als functionele bescherming is in de loop der jaren ontwikkeld tot een sierlijke dakbedekking. Een rieten dak geeft een huis niet alleen meer uitstraling maar is ook zeer milieu vriendelijk, energiebesparend en duurzaam. Riet dekken kan op verschillende manier gerealiseerd worden. Tijdens het riet dekken zijn de gebruikte materialen zeer van belang. Dit bepaald de levensduur van een rieten dak. Naast het gebruiken van het juiste materiaal met riet dekken, is het onderhoud ook van belang. De levensduur van uw dak is namelijk grotendeels afhankelijk van het onderhoud.
 
Stoel heeft heel veel ervaring met riet dekken. Mede dankzij het nieuwe schroefdak systeem is riet dekken zeer populair geworden. Stoel is werkzaam door heel Nederland maar voornamelijk in de omgeving van Gorinchem, Alblasserdam, Numansdorp, Oud Beijerland, Rotterdam, Dordrecht, Vlissingen en Bergen op Zoom. Bent u geïnteresseerd in riet dekken of onderhoudswerkzaamheden verricht door rietdekkersbedrijf Stoel? Neem dan gerust contact op.
 
Riet dekken en onderhoudswerkzaamheden.
 
Wenst u meer informatie te ontvangen over riet dekken, vul a.u.b. onderstaand formulier in.
Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen